dissabte, 31 d’octubre del 2009

25-10-09 Concurs a Bellvís

Bellvís va celebrar una nova edició del Campionat Nacional de Colles Sardanistes

Va formar part de la programació de la Festa Major .La plaça Catalunya de Bellvís va acollir a partir de dos quarts d'una del matí el XXXIX Concurs Nacional de Colles Sardanistes, Campionat de Lleida amb la participació de la Bellpuig Cobla i la Colla Alguairenca.

Aquest acte, que ja es habitual dins de la programació de la Festa Major de Bellvís, es va veure precedit de la tradicional processó i missa Pontificals de Perosi, presidida pel bisbe emèrit d´Urgell, Joan Martí i va ser cantada per la Coral l´Espiga d´Or de Bellvís amb música de la orquestra Selvatana i dirigits per Enric Navàs.

La mateixa orquestra va ser l´encarregada d´amenitzar les sessions de ball de tarda i nit i el concert.

Altres activitats a destacar va ser el precalentament de les membres de la colla Alguairenca, i l´exhibició de gimnàstica artística organitzada per la mateixa colla.

Adjuntem unes imatges que il·lustren el gran èxit aconseguit per les Alguairenques-Girls, de qui es diu que l’any que ve faran l’anunci nadalenc de les “burbujas” Freixenet. (pendent de confirmar, però “cuando el rio suenaaa...).


Ojo l'escalfament d'aquesta colla. L'imatge ens parla del patiment de les concursants.
Exercici 1: Cames sobre les baranes de protecció del camp (foto).
Exercici 2.- Cames a sobre de l'estructura de la banqueta del Bellvís. (Llàaastima, no tenim les fotos). Amb tot aquest bédedéu precalentant, sort que no hi havia jugadors a la banqueta. L'haguèssin vist cuadrada, la pilota....
Passi el que passi, sempre resulta guanyadora, aquesta colla. Campeoooneeees, campeoooooneeeees.....crida la Ramoneta.



Foto dels Cracks i MegaCracks. Una mica més i la Senyo no surt. Visca l'Alguairenca !!!

dilluns, 12 d’octubre del 2009

Alguairenca

Bloc sobre aquesta colla sardanista.