diumenge, 27 de desembre del 2009

MOLLERUSSA 28-11-2009

Com a cloenda de la temporada sardanista a les comarques ponentines, la Federació Sardanista de les Comarques de Lleida celebra des de fa quinze anys la Nit de la Sardana. La festa d’enguany s’ha celebrat a Mollerussa, el dia 28 de novembre, enmig d’un ambient cordial i ben acollidor.

Com es pot veure a la classificació, si la girem, l’Alguairenca campiona . Bé, sort que no baixem a segona. L’any que bé, arrasarem ¡! YES, WE CAN !!!!

(Hosti tu, a aquest li ha afectat el fred i la humitat, no ?)La Gemma també diu, YES, WE CAN ¡! Això és com una febre...

Ep, que han dit....L’ALGUARIENCA ¡!
Has escoltat el mateix que jo, Montse? Ens donaran un altra copa !!!
A que no sabeu que diu l’Ester? Efectivameeeent !! ....YES, WE CAAAAN ¡!
Com podeu veure un altre diploma per la colla. Sort que no va ser una copa. Ja li diuen la colla de les 6 copes. Amb aquest staff tècnic (aguardiolat) , no hi haurà qui ens pari !

El primer que farem el 2010, és ampliar la vitrina del casal. Ep ! que hi ha molts quartos a l’Associació, tu !! i no es per tenir les copes amuntegades.
No coneixeu pas cap fuster ? Si? Doncs dieu-li que presento pressupost per dos empostades mès..o millor tres...El Pep. Un fitxatge del mercat d’hivern.

Eiiii, no em digueu que no fan goig!!! Es el nostre trident particular. (Messi, Ibra, Iniesta, en versió Alguairenca).
AUVINGAPUES, MOLT BON ANY 2010 PER A TOTHOM ¡!

Un dos, un salt al mig i........VISCA L’ALGUAIRENCA !


dissabte, 26 de desembre del 2009

BONES FESTES !!

L'Alguairenca us desitja molt bones festes. Ho fa, com no, ballant !!

Clikeu a aquest enllaç. Poseu l'ordinador per escoltar la musiqueta i quan surti el que ha de sortir, amplieu la pantalla.

http://elfyourself.jibjab.com/view/hlVwJIixd0PJzFPA

Molt bon any per a tothom !!